Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΡΟΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΣΤΙΜΙΑΣ !

Μια συνταγή που βρήκα ψάχνοντας να ανακαλύψω την παράδοση της Μεσσηνιακής διατροφής. Τη συνταγή, διστακτικά στην αρχή, την έφτιαξα και ω΄ του θαύματος. Οι καροτοκεφτέδες απεδείχθησαν ότι
Στο τηγάνι, περιμένουμε το αποτέλεσμα.
ήταν μια νοστιμιά που τα έβαλα με τον εαυτό μου γιατί δεν έβαλα διπλάσια ποσότητα καρότων για να έχω να τρώω μια πρωτόγνωρη και απίστευτη νοστιμιά. Τη συνταγή την προτείνω, γιατί και εσείς, γαστρονομικά,  θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι !
ΥΛΙΚΑ : Καρότα ανάλογα με τα άτομα που θα φάνε, (για 3 άτομα χρειάζονται 8-10 καρότα), λίγο, μαϊντανό, λίγο μάραθο, λίγο σφελίτσι, αλάτι και πιπέρι, αλεύρι όσο πάρει και αλεύρι για το τηγάνισμα, 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα και 2 σπουλίθρες σκόρδο, επίσης ψιλοκομμένα. Όσοι έχουν μπορούν να ρίξουν ένα μείγμα μπαχαρικού κατάλληλο για κεφτέδες.                         ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Ψιλοκόβουμε τα καρότα, αν χρειαστεί, καλό είναι να τα  περάσουμε από το μπλέντερ, τα βάζουμε σε μια λεκανίτσα και ρίχνουμε
Οι καροτοκεφτέδες, είναι έτοιμοι.
και όλα τα υπόλοιπα υλικά, αρχίζουμε να τα ανακατεύουμε και ρίχνουμε λίγο – λίγο αλεύρι τόσο, όσο να δέσουν από το αλεύρι και να μπορείτε να τους πλάσετε.                                                       Τέλος, αλευρώνετε του κεφτέδες  και τους τοποθετείτε στο τηγάνι που εν τω μεταξύ το λάδι έχει κάψει.   

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου