Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ

Είναι μια άλλη πίτσα διαφορετική, που την έκανα δοκιμαστικά, αλλά
έτοιμη να φαγωθεί
έγινε τόσο ωραία που όσοι 
την έφαγαν έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι.  Με την πεποίθηση ότι θα αρέσει και σε σας, σας καταγράφω τη συνταγή.
ΥΛΙΚΑ : Ζυμάρι (έτοιμο ή ανοιγμένο από εσάς),                                
3-4 πατάτες, κρέμα τυριού,                                                                   3 είδη τριμμένου  τυριών, 2 ντομάτες κομμένες σε φέτες,                       πέστο βασιλικού και δυόσμου και τέλος 2 ντομάτες.                                                                              
ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Παίρνουμε ένα ταψί ειδικό για πίτσα και το βάζομε στο φούρνο στους 270ο ώστε να κάψει όσο γίνεσαι  περισσότερο.               Παράλληλα ή ανοίγομε το ζυμάρι της πίτσας  ή παίρνομε το έτοιμο ζυμάρι και το  τοποθετούμε σε ένα πιάτο.                                                                              Στο ζυμάρι επάνω  τοποθετούμε την κρέμα τυριού και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια του ζυμαριού.                                                               
Πάνω από την κρέμα τυριού βάζουμε τις πατάτες κομμένες σε ροδέλες. Αφού  τελειώσετε και ατή  τη στρώση, κόβετε 2 ντομάτες σε ροδέλες και τις τοποθετούμε πάνω από τις πατάτες.
Τώρα ήλθε η ώρα για να ρίξουμε τα 3 διαφορετικά  τυριά από πάνω.      Το «κερασάκι στην τούρτα» είναι το πέστο  που ήδη έχετε ετοιμάσει και που το ρίχνετε λίγο – λίγο πάνω από τα τριμμένα τυριά.                   Βάζουμε την πίτσα στο προθερμασμένο καυτό ταψί και το αφήνομε   στο φούρνο περίπου 20΄ 
Σε 20΄ λοιπόν θα έχετε μπροστά σας μια διαφορετική πίτσα,   

 ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ  ΤΗ
              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου