Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Το Σουβλάκι, το καθημερινό σουβλάκι, το καλαμάκι, που κάποτε το αγοράζαμε με 1 €, ενώ σήμερα η τιμή του έχει σχεδίον διπλασιαστεί, είναι μια συνηθισμένη πρόχειρη συνήθεια φαγητού.
Μόλις τα βάλαμε στα κάρβουνα

Σουβλάκι στο σπίτι πολλοί, δεν θα έχετε κάνει πολλοί, αλλά και πολλοί να έχετε κάνει, άντε να το περάσετε στο καλαμάκι και να το ψήσετε. Όμως ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ με ντομάτα, πιπεριά και κρεμμύδι πιστεύω ότι μέχρι τώρα ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ , και τώρα σας δίνεται η ευκαρία να ανακαλέσετε και να δοκιμάσετε.
Τη γεύση αυτού του σουβλακιού, δεν μπορώ να σας την περιγράψω με τίποτε, είναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ, ό,τι πιό νόστιμο από τα πάρα πολλά σουβλάκια που έχω φάει. 
Είναι ένα εκπληκτικό σουβλάκι που μάλιστα το έψησα στα κάρβουνα ! Σας είπα, η νοστιμιά του δεν περιγράφεται, μπορώ όμως να σας γράψω πως έφτιαξα αυτό το σουβλάκι για να το απολαύσετε και εσεις. 
ΥΛΙΚΑ ΜΑΡΙΝΑΔΑΣ. Ντομάτα ψιλοκομμένη, κρεμμύδι και σκόρδο ψιλοκομμένο, μπόλικο αλάτι, πιπέρι, και λίγο μπούκοβο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και με αυτά σκεπάζουμε τα κομμάτια του χοιρινού  κρέατος . 
Τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα αφήνουμε 20-24 ώρες στο ψυγείο.
Όταν τα βγάλουμε τινάζουμε τη μαρινάδα, από το κρέας και τα περνάμε ένα ένα. Πρώτα το κρέας, μετά ένα κομμάτι ντομάτα,
Έτοιμα τα σουβλάκια μας !!!
μετά το κρεμμύδι και τέλος ένα κομμάτι πιπεριά. Ξανά πάλι κρέας, ντομάτα, κρεμμύδι, πιπεριά, μέχρι να γεμίσει το καλαμάκι.
Στο μεταξύ έχουμε αρχίσει να ανάβουμε τα κάρβουνα και μόλις ετοιμαστούν ξεκινάμε να τοποθετούμε σε μια σχάρα τα καλαμάκια με τα σουβλάκια. 
Το αποτέλεσμα, ήταν Ε-ΚΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ ! ! !
Δοκιμάστε το και θα εκπολαγείτε από τη φανταστική νοστιμιά !

ΚΑΛΉ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ !!!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου