TA
AIPETIKA
Εδώ
θα διαβάζετε αυτά που λίγοι τολμούν να πουν. Αιρετικές απόψεις σκληρές
αλήθειες και αρκετό πολιτικό παρασκήνιο.
Στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ δρώμενα, στα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ, για τη ΜΕΣΣΗΝΙΑ,
την ΠΑΡΑΔΟΣΗ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. http://taairetika.blogspot.com
|
ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο, 1 φλιτζάνι πλιγούρι ψιλό, 4 κρεμμύδια, περασμένα από τον τρίφτη, ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο, 1 ματσάκι μαϊντανό,
Κιλτιρίτσια έτοιμα σερβιρισμένα |
3 ντομάτες ώριμες αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες, 2 κουτ. γλυκού πάπρικα καπνιστή,
2 κουτ. γλυκού ζάχαρη, αλάτι και πορτοκαλοπίπερο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σε μια λεκάνη ζυμώνετε τον κιμά με το μισό κρεμμύδι, τη μισή πάπρικα, το πλιγούρι, τον μαϊντανό και το αλατοπίπερο, μαζί με ½ φλιτζάνι νερό.
Λαδώνετε τα χέρια σας για μεγαλύτερη ευκολία και πλάθετε μικρά κεφτεδάκια στο μέγεθος του καρυδιού.
Ζμώθηκαν, τα πλάσαμε, έτοιμα για την κατσαρόλα. |
Tips
-Τα κιλτιρίτσια είναι πιο νόστιμα από τα γιουβαρλάκια και πανεύκολα. Παίρνουν επιπλέον γεύση αν αντικαταστήσετε το νερό με ένα φρέσκο ζωμό του ψυγείου.
-Ο φρέσκος βασιλικός στο σερβίρισμα τους πάει πολύ, το ίδιο και η ρίγανη.
–Αν δεν έχετε πληγούρι, βάλτε τραχανά.
- Συνοδεύονται από ρύζι.
SAOUTIS INSURANCE 43 Χρόνια Ποιοτικής Ασφαλιστικής Προσφοράς Τηλ. 2721 300351, Κιν. 6977 172 942
e-mail :agsaouti@gmail.com
|
Για την Εξ-ασφάλιση της ΥΓΕΙΑΣ σας.
Για την ΚΑΤΟΙΚΙΑ σας. Για το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ σας Για τη μελλοντική ΣΥΝΤΑΞΗ σας. Για τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΙΣΜΟ μας Και τις ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ μας |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου