TA “ AIPETIKA”
Εδώ μπορείτε να
διαβάσετε, όσο πολύ λίγοι μπορούν να γράψουν,
Αιρετικές Απόψεις, Σκληρές αλήθειες και πολύ παρασκήνιο, στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ δρώμενα, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, τα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ, την ΠΑΡΑΔΟΣΗ,
και
για το τέλος σας σερβίρουμε ένα πιάτο από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. Ελάτε τώρα στο… http://taairetika.blogspot.com
|
|
SAOUTIS INSURANCE
43 χρόνια στην Ελληνική Ασφαλιστική
αγορά,
Σας προσφέρει Ασφάλιστρα έκπληξη στις Ασφαλίσεις των ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
Τηλ. 2721 300 351, Κιν. 6977 172 942
|
SAOUTIS INSURANCE
43 χρόνια στην Ελληνική Ασφαλιστική
αγορά,
Όταν είστε 61-79, και οι άλλοι δεν
σας ασφαλίζουν στην ΥΓΕΙΑ, ….τότε, εμείς
είμαστε εδώ !
Τηλ. 2721 300 351, Κιν. 6977 172 942
|
Ο ψαράς μου, μού έφερε
φρέσκα κεφαλόπουλα που κυριολεκτικά σπαραρούσαν, γι’ αυτό την ίδια μέρα τα
έψησα και ήταν αληθινή
ΑΠΟΛΑΥΣΗ !
ΥΛΙΚΑ : 3-4 (ανάλογα με τα άτομα που θα φάνε) φρέσκα,
ολόφρεσκα Κεφαλόπουλα, κρεμμύδι,
σκόρδο και αρκετά μυρωδικά (άνηθο, μαϊντανό, φρέσκια ρίγανη κλπ), αλάτι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σε πολλά κεφαλόπουλα, αν δεν είναι από τον ψαρά μας που του έχουμε
εμπιστοσύνη, μερικές φορές μυρίζουν.
Αφαιρούμε
όλα τα βράγχια και τα εντόσθια, και τα πλένουμε πάρα πολύ καλά.
Για το λόγο αυτό πρέπει
να τα γεμίσουμε και στο «λαιμό» εκεί δηλαδή
που ήταν τα βράγχια, αλλά και στην κοιλιά με όλα αυτά τα μυρωδικά.
Προηγουμένως όμως πρέπει
να τον φιλετάρουμε και αφού τα γεμίσουμε τα ξανακλείνουμε και τα βάζουμε στη σχάρα για να ψηθούν.
Όταν είναι έτοιμα ψημένα
τα ψάρια και όταν τα βάλουμε στο πιάτο, έχουμε ετοιμάσει λαδολέμονο με
ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη και φυσικά και λίγο αλατάκι κα το περιχύνουμε στα
ψάρια.
Η
νοστιμιά του φρέσκου ψαριού, σε συνδυασμό με τα μυρωδικά το αλατάκι κλπ κάνουν
ένα υπέροχο γεύμα.
Δεν έχετε
παρά να το ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου